Hjemmelavet Is (Der IKKE krystaliserer)
Fryseegnet : Jeps Indsendt af : Nio Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive. Flormelis røres forsigtigt i (gerne af tre gange). De 2 blommer og Vanilien røres i. Fløden piskes godt hård. Æggemassen vendes forsigtigt i flødeskummet (brug et piskeris, og IKKE en håndmixer.
Vendes forsigtigt over i en bøtte, der kan rumme 1 liter. Stilles derefter i fryseren. Røres derefter 3 gange, med en times mellemrum. Ønskes der smag i isen, skal dette puttes i, når der røres første gang (altså efter en time). Kan varmt anbefale, at man tager en pose Dumle, og smider i fryseren. Når Dumle karamellerne er helt hårde, tages de ud af papiret og kommes i en blender. Blend dem så de blir næsten pulveriseret. Bland det i din is, når den har stået den første time. Rør igen en time efter, og igen en time efter det. |
|
Opskriften er vist 23011 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2018-11-14 18:07:58 Super lækker is👍. Heinrich - 2017-06-04 11:55:15 Hjem-Is go home! Dét der er sku godt håndværk 👍🏼 Bo Schrøder - 2017-01-19 14:36:21 Super god is. prøv også med sukkerristede mandler. smelt sukker og tilset hakket mandler. kølmassen ned og skær den i stykker Jan Pedersen - 2016-07-28 21:18:18 Super opskrift! Kan varmt anbefales med revet chokolade (så højt kakao indhold som muligt) og en håndfuld friske mynte-blade knust i morter 😉 Den laver jeg næsten på samlebånd, konen, venner, naboer og familie spiser den hurtigere end jeg kan nå at lave den Mads - 2015-03-04 15:00:47 I snyder jer selv ved ikke at forkæle jer med denne is. Helt igennem fantastisk...! Susanne - 2015-01-16 17:17:14 En bedre is får vi simpelthen ikke. Super. Henrik - 2014-11-24 13:00:23 Cremet, Luftig og Lækker. Jeg har brugt denne opskrift en hel del gange nu, og den er lige god hvergang. Kan kun anbefales. Kh Henrik Gitte - 2014-03-12 07:23:18 Fantastisk! Intet mindre! kathleen - 2014-01-18 16:16:57 jeg synes den ide med Dumlen var god og selve vanilie isen blev også rigtig lækker. Morten - 2013-12-23 13:44:19 Glimrende opskrift, men hemligheden bag at isen ikke krystallisere er jo netop at man rører rundt under frysningen... Marianne - 2013-10-02 20:24:23 Perfekt!!! Lissom en købeis, bar bedre! Taaark ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne