Kikærtesuppe 03
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt af : RAID Indsendt : Red : |
|
|
Opblød kikærterne mindst otte timer. Bring dem i kog i bouillon eller vand med lidt salt.
Fjern det skum som dannes på overfladen med en ske. Tilsæt løg, hvidløg, tomater og rosmarin/salvie og lad det koge sagte under låg i et par timer. Fjern rosmarin/salvie-kvisten og blend resten med en stavblænder eller i en blænder. Kom puréen tilbage i gryden og bring den i kog igen. Skær båndpastaen i stykker (der kan ligge på en ske) og tilsæt den til den kogende puré. Kog pastaen i den tid, der er angivet på pakken. Anret suppen i tallerkener og stænk med olivenolie. Tips: Tip: Kikærter kan med fordel forkoges og nedfryses i passende portioner. Med sådan en portion kan kogetiden reduceres til 20-60 minutter. Kikærterne opblødes natten over og koges i et par timer, hvorefter de nedfryses i bøtter - klar til brug. Disse kikærtebøtter udgør også et sundt tilskud til Spaghetti med Kødsovs ellers som tilbehør sammen med andre kogte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 4175 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne