Spidskålssalat med gedeost
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : MiaKnudsen Indsendt : Red : |
|
|
Bacon skæres i tern og steges på panden uden yderligere fedtstof. Imens skæres et par skiver rugbrød i tern. Baconen tages op når den er sprød og lægges på et stykke køkkenrulle. Rugbrødet steges i det overskydende fedt på panden og lægges sammen med baconen når det er blevet ristet.
Spidskål og rødbeder strimles i en passende størrelse og lægges på panden, der er taget af varmen, og drysses med tørret timian, salt og peber. Når dette er blevet en smule blødere i teksturen, tages det af og lægges i en salatskål. Druerne halveres eller blandes i salaten hele. Bacon og rugbrød drysses over resten og gedeosten skæres i bider og topper salaten. Tips: Kan med fordel serveres med en blandet dressing af dijonsennep, honning, eddike og lidt olie. |
|
Opskriften er vist 8085 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne