Gulerods/solsikkekerner boller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : ole Indsendt : Red : |
|
|
Lun vand og mælk til fingervarm
udrør gæren heri (PISKERIS) Lun smørret i mikroovnen til blød konsistens og tilsæt i væsken Tilsæt sukker, reven gulerødder og ægget Tilsæt mel lidt af gangen Dejen skal være lind så spar lidt på melet Stilles til hævning et lunt sted ca 60 min Dejen æltes godt igennem tilsæt lidt mel af gangen dejen skal være lidt klæbrig rulles til ca. 24 boller Rul bollerne i solsikkekerner så de er helt dækket Bollerne stilles på bagepladen som er smurt i smør eller med bagepapir Efterhæves i 30 min Bages i ovn ca. 12-14 min på 220 g alm ovn 200 g varmluftsovn Tips: Da bollerne er rullet i solsikkekerner ved bagning giver det en god sprød overflade. |
|
Opskriften er vist 4374 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Andersen - 2015-09-01 16:31:56 Der skal 50 Gram gær til bollerne anonym - 2014-08-04 19:59:49 Det står der ikke i selve opskriften, men der skal 50g gær i. ( en pakke ) anonym - 2014-02-25 16:34:10 Hvor meget gær man skal bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne