Hyldebær saft
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Fryseegnet : Ja Indsendt af : TT28 Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær kommes i en gryde og overhældes med vand (½l pr kg. bær). Bærrene behøver ikke at være fint ribbet Det hele koger indtil alle bærrene er bristet. Saften hænges til afdrypning i en saftpose.
Kom saft, sukker og citronsyre i en gryde, kog saften op og tag den så af ilden. Hæld Atamon i saften. Hæld hyldebærsaften på skoldede flasker, skyllet med Atamon. Tips: Skylning med atamon. 2 tsk. Atamon til en dl vand |
|
Opskriften er vist 4354 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne