Pandekager med øl og citronskal
Fryseegnet : Dej i op til 3 måneder Indsendt af : Simon Indsendt : Red : |
|
|
Hæld først første i og bland. Derefter øvrige ingredienser. Rør indtil dejen er fri for klumper.
Lad den derefter hvile i mindst en halv time. Varm panden op til den er jævn varm. Hæld fedtstof på, derefter dej på panden. Begynd ved pandeskaftet og drej panden, så dejen fordeler sig. Bag pandekagen ved jævn varme, til den er lysebrun og stiv. Vend den med paletkniv, og bag den færdig på den anden side. For at holde dem varme kan man med fordel ligge dem i et ildfast fad i ovnen ved lav varme. Tips: Som tilbehør kan bruges følgende: Vanilie is Syltede frugter Syltetøj ell. Marmelade Flødeskum Smeltet chokolade. Hytte ost. Sukker |
|
Opskriften er vist 4810 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne