Lækker æblekage med låg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Den egner sig ikke til at blive frosset (den klare dog at komme i køleskabet en dag eller to, hvor d Indsendt af : TrunteTatt Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem ud i mange små både. Smør så en tærteform med smør, og kom æblerne deri. Drys med kanel.
Smelt smøren. bland så sukker, mel og bagepulver, og kom det i den smeltede smør. Rør så godt rundt indtil massen er fast. Derefter fordeler du det ud på æblerne, og drysser mandlerne over. Hvis kagen ikke foreløbig skal serveres, kan du stille den på køl (fx. I køleskabet) Den skal bages i oven ved varm luft og 200 grader, i ca. En halv time. (Alt efter hvor meget du selv synes den skal se ud. Tips: Min mors æblekage er perfekt at servere for gæster eller lignende. Jeg håber da at i kan lide den, og at den var tilfredsstillende. |
|
Opskriften er vist 6147 gange,
og udskrevet 117 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Hjælp! - 2018-05-27 13:30:53 Skal denne kage bages i springform eller i bradepande? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne