Teboller 05
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Nick Indsendt : |
|
|
Smelt smør, tilsæt mælken og opløs gæren i den lune blanding. Ælt resten af ingredienserne i dejen.
Hvis dejen virker klistret, så tilføj 50 g ekstra hvedemel.
Stil dejen til hævning ca 1-2 timer.
Rul 20 boller og fordel dem på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve en time. Pensel bollerne med pisket æg lige inden de bages ved ca 220 grader i almindelig oven i ca. 12-15 min.
|
|
Opskriften er vist 4169 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne