Let kamel-gryderet
Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : S-Freak Indsendt : Red : |
|
|
Skær kamelkødet i små tern på ca. 1 cm. og put dem i en gryde. Skræl og snit løg og gulerødder og kom det ned i gryden. Lad det svitse, til kødet er brunet af.
Tilsæt krydderierne samt kokosmælken og lad retten simre i min. 2 timer. Derefter sættes risene over og når de er færdige, tages gryderetten også af. Server eventuelt med flutes og en sød salat. Nemmere bliver det vist ikke. :) Tips: Jeg havde købt kamelkød i det lokale supermarked, men da jeg googlede efter opskrifter, var det nærmest umuligt at finde opskrifter på kamel Så jeg valgte at prøve mig frem og resultatet blev bare fantastisk! Jeg skriver opskriften her, så andre forhåbentlig ikke løber i samme problem. |
|
Opskriften er vist 9162 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Namskau - 2014-03-15 13:59:58 Tak for at du deler din opskrift med os. Denne vil jeg prøve i aften :-) omer - 2014-03-07 14:08:14 skal der ikke bruges noget olie til at stege kødet??? S-Freak - 2013-09-19 20:02:55 Jeg havde købt kamelkød i det lokale supermarked, men da jeg googlede efter opskrifter, var det nærmest umuligt at finde opskrifter på kamel :) Så jeg valgte at prøve mig frem og resultatet blev bare fantastisk! Jeg skriver opskriften her, så andre forhåbentlig ikke løber i samme problem... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne