Ragout af østershatte
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Indsendt : Red : |
|
|
Østershattene skæres i mindre stykker. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Porren skæres i små ringe. Smørret opvarmes og svampene steges gyldne og tages herefter af panden. Grøntsagerne steges af og tilsættes bouillon, koges lidt og creme fraiche røres i. Tilsæt svampe, ærter og eddike og smag til med salt og peber.
Bøfferne omvikles med bacon og steges ca. 3 min på hver side. Krydres. Serveres med svamperagouten.
|
|
Opskriften er vist 17029 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2007-02-24 11:32:53 Rigtig god. F.eks. til gæstemad. Østerhattene kan steges dagen før - så der bliver tid til at lufte ud i huset - de lukner nemlig af hunde prut. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne