Ragout af østershatte

Ragout af østershatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.østershatte
1 rød peberfrugt
1 porre
3 spsk.smør
1.25 dl.grøntsagsbouillon
150 g.grønne ærter
1.25 dl.cremefraiche 38%
1 tsk.eddike
 salt
 peber
8 bøffer af svinemørbrad (á 80 g)
8 skiverbacon
2 spsk.olivenolie
2 spsk.friskhakket persille
 
Opskrift:
Østershattene skæres i mindre stykker. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Porren skæres i små ringe. Smørret opvarmes og svampene steges gyldne og tages herefter af panden. Grøntsagerne steges af og tilsættes bouillon, koges lidt og creme fraiche røres i. Tilsæt svampe, ærter og eddike og smag til med salt og peber. Bøfferne omvikles med bacon og steges ca. 3 min på hver side. Krydres. Serveres med svamperagouten.





karakterer:
Opskriften er vist 17029 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-24 11:32:53
Rigtig god. F.eks. til gæstemad. Østerhattene kan steges dagen før - så der bliver tid til at lufte ud i huset - de lukner nemlig af hunde prut.