Hasselnøddetærte 02
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Susanne Indsendt : |
|
|
Smørdej: Alle ingredienser blandes og stilles koldt ca. 20 min.
Dejen rulles ud så den kan ligge i en stor rund ovnfast form. Mazarinmasse: Sukker og marcipan blandes. Smør tilsættes. Æggene tilsættes et af gangen under omrøring. Massen fordeles i formen oven på mørdejen. Bunden bages ved 200* i ca. 15 - 17 min. Nøddemasse: Alle ingredienserne undtagen hasselnødderne kommes i en gryde og koges ved jævn varme i ca. 3 mim. Tilsæt nødderne og kog yderligere 2 min. Når nøddemassen er afkølet, bliver den smørbar. Massen smøres på den færdige afkølede bund og bages færdig i 10 min ved 200* Tips: Må gerne være lidt lun og kan evt. serveres med en god vaniljeis |
|
Opskriften er vist 6995 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne