Henkogt torskerogn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
de rensede rogn altså befriet for forskellige ting som ikke er rigtige rogn koges i lagen i cirka 20 min. rognen fyldes i rene henkogningsglas og overhældes med lagen fra før henkoges 1. gang 45 min. ved 100 grader
2. gang 30 min. ved 100 grader. Tips: der skal bruges rigtig torskerogn ikke det man køber i jerndåser der kan også bruges rejer eller andre skaldyr. brug rigtige henkogningsglas søg evt. Google. |
|
Opskriften er vist 4852 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne