Henkogt torskerogn

Henkogt torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 lage: pr. liter vand
10 g.salt
1 spsk.eddike
 
Opskrift:
de rensede rogn altså befriet for forskellige ting som ikke er rigtige rogn koges i lagen i cirka 20 min. rognen fyldes i rene henkogningsglas og overhældes med lagen fra før henkoges 1. gang 45 min. ved 100 grader
2. gang 30 min. ved 100 grader.

Tips:

der skal bruges rigtig torskerogn ikke det man køber i jerndåser der kan også bruges rejer eller andre skaldyr. brug rigtige henkogningsglas søg evt. Google.





karakterer:
Opskriften er vist 4852 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu