Hakkebøffer med græske kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Celi1010 Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220 grader. Skræl bagekartoflerne, skær dem i både og vend dem med olivenolie, det finhakkede hvidløg og salt! Fordel dem på bagepladen med bagepapir, og steg dem i ovnen - i cirka 35 minutter, til de er flotte gyldne.
Rens peberfrugten, skær den i både og lidt dem ind sammen med kartoflerne når de har 15 minutter tilbage. Form for kødet til 4 små hakkebøffer og steg dem på panden, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. :-) Vend kartofler og peberfrugt med smuldret feta, server det sammen med hakkebøfferne. |
|
Opskriften er vist 6718 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne