Lammekrebinetter med aubergine

Lammekrebinetter med aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammekrebinetter med aubergine, billede 4 Lammekrebinetter med aubergine, billede 1 Lammekrebinetter med aubergine, billede 2 Lammekrebinetter med aubergine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 aubergine
 salt
 
1 æg
0.5 dl.franskbrødskrummer
1 tsk.salt
0.5 tsk.oregano, tørret
1 dl.oliven
1 fedhvidløg
50 g.parmesanost
600 g.hakket Lammekød
0.5 dl.olie
 
2 tomater
100 g.emmentaler
 
Opskrift:
Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver. Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt. Lad dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde af med køkkenrulle.

Pisk ægget sammen i en skål. Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, hakket oliven, presset hvidløg og revet parmesanost. Ælt blandingen med det hakkede kød og form den til krebinetter, der i størrelse passer til aubergineskiverne.

Brun aubergineskiverne let i olie på panden. Læg dem i et ovnfast fad. Steg derefter krebinetterne 3-4 min. på hver side. Læg en krebinet på hver aubergineskive. Læg en tomatskive oven på bøffen og drys med reven ost.

Krebinetterne sættes i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min., eller til osten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 18916 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu