Lammekrebinetter med aubergine
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver.
Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt.
Lad dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde af med køkkenrulle.
Pisk ægget sammen i en skål. Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, hakket oliven, presset hvidløg og revet parmesanost. Ælt blandingen med det hakkede kød og form den til krebinetter, der i størrelse passer til aubergineskiverne. Brun aubergineskiverne let i olie på panden. Læg dem i et ovnfast fad. Steg derefter krebinetterne 3-4 min. på hver side. Læg en krebinet på hver aubergineskive. Læg en tomatskive oven på bøffen og drys med reven ost. Krebinetterne sættes i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min., eller til osten er gylden. |
|
Opskriften er vist 18916 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne