Lækre madpandekager med vildandekød
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : LN Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser, til pandekagedejen blendes sammen, bages på en god varm pande.
Bacon brunes først, tilsæt andekød og løg, brun det hele godt og lad det simre videre ca ½ time, sammen med krydderier. Rul pandekagerne sammen om kødblandingen, icebergsalat, agurk, tomat, majskerner, creme fraiche dressing, sød chillisauce og UHM, nyd dem. Tips: Kan bruges både som frokostret, eller hovedret. Dejlig måde, at anvende vildand på,hvis man har mange vildænder, så det ikke altid er de traditionelle opskrifter. |
|
Opskriften er vist 7307 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer LN, Indsenderen - 2013-09-10 20:42:27 Er fryseegnede, sammenrullede, dog uden salat, agurk, tomat, majskerner og dressinger. Ved optøning, kunne de evt. drysses med revet ost og gratineres i ovnen, spis så salaten til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne