Fettuccine med kylling og champignonsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Trim kyllingekødet for fedt og skær kødet i tynde strimler. Varm olie og smør i en tykbundet stegepande, tilsæt kyllingekødet og lad det stege ved moderat varme i 3 minutter, eller til det er brunet. Tilsæt bacon, hvidløg og champignoner og lad det koge i 2 minutter, under jævnlig omrøring.
Tilsæt vinen og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og forårsløg og lad det komme i kog. Bland en jævning af mel og vand, kom det på panden og rør rundt indtil blandingen koger og bliver tyk. Skru ned for varmen og lad det simre i 2 minutter. Smages til med salt og peber. Imens koges spaghettien i en stor gryde spilkogende vand tilsat salt. Den sies og kommes tilbage i gryden. Kom saucen over pastaen og bland det godt sammen. Drys med parmesan og servér straks med en grøn salat og måske lidt varmt krydderbrød. |
|
Opskriften er vist 16235 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne