Henkogte jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
de skyllede afdryppede bær drysses med sukkeret.
blandingen stilles lunt 1-2 timer eller koldt et døgn. herefter fyldes de i atamonskyllede henkogningsglas glassene lukkes og henkoges 15 min. ved 80 gr. langsom opvarmning og afkøling Tips: husk at bruge rigtige henkogningsglas søg evt. på google |
|
Opskriften er vist 5078 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne