Ladegaards hyben-æblemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Hybene skylles, renses og skæres i kvarte. De koges i vand og citronsaft i ca. 15 minutter.
Æblerne skrælles, rives og tilsættes sammen med sukkeret. Gem evt. lidt sukker til senere tilsmagning. Det hele småkager uden låg i ca. 20 min. Der røres jævnligt. Marmeladen skummes, tages af varmen, og tilsættes atamon og evt. geleringspulver. Det hældes på atamon skyllede glas, der lukkes straks. Tips: Frugtmængden kan varieres så der er flere eller færre hyben, blot den samlede frugtmængde fastholdes. |
|
Opskriften er vist 2855 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne