Henkogte ærter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
her bruges kun de runde ærter inden i bælgene som man lige blancherer i 10 sek. ærterne fyldes i kloramin skyllede henkogningsglas som overhældes med vandet og saltet glassene lukkes henkoges 1. gang 60 min ved 100 grader
2. gang 30 min. ved 100 grader |
|
Opskriften er vist 3324 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne