Henkogt blomkål
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
Blomkålen befries for blade skylles og lægges i vand (ikke det vand der er beskrevet men det blomkålen dækkes) der skal det være en time. salt skal også være i vandet.
herefter skal blomkålen deles i buketter. buketterne skylles i kloraminopløsning og blancheres. blomkålen fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas giv de 3.5 dl. vand et opkog og hældes i glassene for at undgå mørkfarvning kan man tilsætte en knap moden tomat. glassene lukkes. henkoges første gang i 60 min. ved 100 grader. og anden gang i 40 min. 100 grader Tips: brug kun rigtige henkogningsglas søg evt. på google |
|
Opskriften er vist 4117 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne