Henkogt blomkål

Henkogt blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.blomkål
3.5 dl.vand
0.75 tsk.salt
 
Opskrift:
Blomkålen befries for blade skylles og lægges i vand (ikke det vand der er beskrevet men det blomkålen dækkes) der skal det være en time. salt skal også være i vandet.

herefter skal blomkålen deles i buketter. buketterne skylles i kloraminopløsning og blancheres. blomkålen fyldes i kloraminskyllede henkogningsglas

giv de 3.5 dl. vand et opkog og hældes i glassene for at undgå mørkfarvning kan man tilsætte en knap moden tomat.

glassene lukkes. henkoges første gang i 60 min. ved 100 grader. og anden gang i 40 min. 100 grader

Tips:

brug kun rigtige henkogningsglas søg evt. på google





karakterer:
Opskriften er vist 4082 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu