Portvinsglaseret svinemørbradmedaljon med aspargessauté
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraden afpudses og skæres i ca. 8 medailloner. Piqueers med røget spæk.
Afpudsningen fra svinemørbraden (grøntsagerne, 1 løg, 1 porre, lidt gulerod, timian og hvidløg) steges på stor pande.
Når medaillonerne har fået pæn farve, stilles de i ovnen 10 minutter ved 160 grader. Fedtet fjernes fra panden og portvinen tilsættes det afpudsede kød med grønt-sagerne. Det koges ned og sigtes.
Kogte nye kartofler, asparges og gulerødderne steges med lidt smør. Skalotte- og hvidløg tilsættes fjerkræbouillonen, der koges ned. Purløg tilsættes. Medaillonerne vendes i sauce og anrettes.
|
|
Opskriften er vist 11698 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kristian - 2008-09-12 13:40:20 Den opskrift giver jo ingen mening hvis man nærlæser den. Hvordan skal medallionerne steges og hvilket kød skal fedtet fjernes fra? Skalotte- og hvidløg tilsættes fjerkræbouillonen, der koges ned. Hvor gør man af dette? Skal portvinen så blot kasseres? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne