Blommegele
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt af : mubbe Indsendt : Red : |
|
|
De Skyllede Blommer, Vand og Citronsyre bringes langsomt i kog under et låg og koges i 30-45 minutter.
De kogte blommer hænges op til afdrypning i en saftpose.
Saften bringes i kog igen og der tilsættes Melatin og herefter Sukker lidt af gangen. Saften koges i 15-20 minutter. Skummet fra saften fjernes. Atamon tilsættes til allersidst. (Atamon må ikke koge)
|
|
Opskriften er vist 18012 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-09-15 11:09:23 Hvor meget saft af de 3 kg ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne