Henkogte hyben
Hovedingrediens : Bær - Hyben Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
vask hyben og tag blomst og stilk af. flæk dem og tag alle kernerne ud. de rensede hyben skylles igen grundigt og puttes i glasset/glassene som er skyllet i atamon. vand,sukker og citronsaft puttes direkte i glasset/glassene. glasset/glassene lukkes og sættes i en Almindelig ovn som først nu tændes på 80 grader. de skal henkoges ca. 30 min.
Tips: selve henkogningen skal foregå i rigtige henkogningsglas søg evt. på Google. |
|
Opskriften er vist 3402 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne