Henkogte karotter/gulerøddergammel daws
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
de skrallede og vaskede gulerødder koges i 5 min. og puttes i kloramin skyllede henkogningsglas. vandet der skal bruges til selve henkogningen og saltet opkoges og hældes over. sæt henkogningsglassene i en almindelig ovn ved 100 grader i treds minutter. tages hereffter ud
|
|
Opskriften er vist 5994 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jan demant - 2020-08-18 11:57:42 Hvad er holdbarheden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne