Brød med chili og ost
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : msve Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand.
Kom alle ingredienserne i, undtaget melet, bland godt sammen. Tilsæt melet lidt efter lidt, ælt grundigt i 5 minutter. Drys dejen med lidt mel og lad den hæve i ca. 40 minutter. Slå luften ud af dejen og ælt i ca. 1 minut. Del dejen i 2 stykker som rulles ud i uregelmæssige aflange trekanter i ca. 1 1/2 cm. tykkelse. Skær 5-6 lange slidser i dejen og træk dem ud, så man kan se åbningerne. Lad brødene efterhæve i ca. 20 minutter. Bages i 15 - 20 minuttter ved 200°C varmluft. Server brødene hele. |
|
Opskriften er vist 4915 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne