Svensk pølseret 11

Svensk pølseret 11, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 kartofler
6-8 brune pølser
1 løg
2.5-5 dl.Madlavningsfløde 18 %
1 tomatpuré
 paprika krydderier
 allround krydderier
 margarine
 salt
 peber
 mælk (behøves ikke)
 
Opskrift:
Kartofler
Ta’ 6-8 store kartofler og skræl dem. Skær dem ½ over og kog dem i en gryde. Når det koger, tilsæt lidt salt, skru lidt ned for varmen og lad det koge i 20 min. ca. Når de er færdige, skærer du dem i mindre stykker.

Imens kartoflerne koger, kan du gøre klar til saucen.

Kød og løg
Skær brune pølser i små stykker. Pil og hak løget i bittesmå stykker.

Sauce
Brug en sauterpande eller en stor gryde. Tilsæt margarine og lad det smelte. Tilsæt paprika og allround. Rør rundt i det. Tilsæt løg og pølser, og rør rundt i det. Skru ned til jævn varme. Hæld fløde i – start med lidt ad gangen. Tilsæt tomatpuré og rør godt rundt. Lad saucen passe sig selv i et lille stykke tid. Smag til. Tilsæt måske mere paprika, allround eller peber. Tilsæt kartoflerne og rør godt rundt. Hæld lidt fløde eller mælk i. Rør godt rundt og smag til.

Du behøver ikke bruge hele fløde. Du kan sagtens hælde mælk i, men brug noget af fløde, da det giver en god smag og laver en god sauce ud af det. Forresten kan du bruge purløg som pynt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret

karakterer:
Opskriften er vist 7559 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu