Svensk pølseret 11
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler
Ta’ 6-8 store kartofler og skræl dem. Skær dem ½ over og kog dem i en gryde. Når det koger, tilsæt lidt salt, skru lidt ned for varmen og lad det koge i 20 min. ca. Når de er færdige, skærer du dem i mindre stykker. Imens kartoflerne koger, kan du gøre klar til saucen. Kød og løg Skær brune pølser i små stykker. Pil og hak løget i bittesmå stykker. Sauce Brug en sauterpande eller en stor gryde. Tilsæt margarine og lad det smelte. Tilsæt paprika og allround. Rør rundt i det. Tilsæt løg og pølser, og rør rundt i det. Skru ned til jævn varme. Hæld fløde i – start med lidt ad gangen. Tilsæt tomatpuré og rør godt rundt. Lad saucen passe sig selv i et lille stykke tid. Smag til. Tilsæt måske mere paprika, allround eller peber. Tilsæt kartoflerne og rør godt rundt. Hæld lidt fløde eller mælk i. Rør godt rundt og smag til. Du behøver ikke bruge hele fløde. Du kan sagtens hælde mælk i, men brug noget af fløde, da det giver en god smag og laver en god sauce ud af det. Forresten kan du bruge purløg som pynt. |
|
Opskriften er vist 7559 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne