Ostegratineret mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm.
Lad smørret blive gyldent på en pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne. Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver. Gratinér i ovnen ved 250 grader C i 5 minutter, eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert. Serveres med løse ris eller flute. |
|
Opskriften er vist 14017 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne