Omelet med squash og parma skinke
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Caroline Indsendt : Red : |
|
|
Rør æg, chili, ingefær, squash, Philadelphia, salt og peber sammen, så æggemassen er nogenlunde varm.
Hæld æggemassen på en opvarmet pande, brug evt. smør, becel el. rapsolie til stegningen. Når æggemassen næsten er helt fast, lægges parmaskinken samt de to skiver ost på den ene halvdel af cirklen, luk derefter omeletten til en halvmåne. Når omeletten er blevet fast på begge sider, tages denne af panden. Velbekomme Tips: Kan evt. serveres på friske rucola blade, og med et lille drys af parmesan flager. |
|
Opskriften er vist 3050 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne