Nødde-/karameltærte
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, rørsukker og bagepulver i en skål og tilsæt smør. Rør det sammen. Dejen skal være smuldrende. Pres dejen i et smurt tærtefad (ca. 28 cm i diameter). Tænd ovnen (varmluft) på 150 grader. Bland kondenseret mælk, brun farin, ahornsirup, whisky, vaniljesukker og de hakkede nødder/mandler. Hæld blandingen i tærteformen over bunden. Bag tærten i ovnen i 60 min.
Tips: Kondenseret mælk kan købes på dåse i supermarkeder. Det står i afdelingen med kagecreme. Server tærten med kold vaniljeis, og man har den lækreste dessert. |
|
Opskriften er vist 19502 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne