Pasta med savoykål og bacon
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt af : daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Kålen hakkes mellemgroft.
Løget halveres, og snittes i tynde strimler. Bacon steges gylden. Løg, hvidløg, chili og kål tilsættes. Sauter 5 minutter. Fløde tilsættes, og får lov at koge lidt ind. Samtidig koges pasta. Når pastaen er færdig, dryppes den af i en sigte, og vendes ned i de øvrige ingredienser. Server med revet parmesanost. Tips: Også god med grønkål i stedet for savoykål. |
|
Opskriften er vist 12540 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne