Orientalsk mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær sener og hinder af kødet og skær det i ca 2 cm tykke skiver. Bank skiverne ud med håndfladerne. Skræl æblet og fjern kernehuset. Skær æblet i terninger,
Brun kødskiverne på begge sider og krydr med salt peber og karry. Kom æbleterningerne ved og pres hvidløgsfeddet over. Hæld bouillon og fløde ved.
Lad retten simre under låg i ca 10 minutter. Tag kødet op og hold det varmt. Kog saucen ind til den bliver jævn. Smag til med sherry. Skræl bananerne og skær dem i skiver på skrå. Svits skiverne i smørret til de får lidt farve. Anret kødet, hæld saucen over og pynt med bananskiver og kokosmel. Kokosmelet kan evt. ristes let på en tør pande. Kan serveres med løse ris og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 70650 gange,
og udskrevet 1515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Erik - 2021-09-10 13:16:06 Rigtig dejlig ret. Dejlig smag og nem at lave. Bente - 2008-10-16 20:08:09 Smager fantastisk godt ! Jeg tilsatte ca. 2 spsk. mangochutney, og det satte lige prikken over "i"-et. Næste gang vil jeg skære æblet i meget små terninger. anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne