Laila gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er ikke fryseegenet Indsendt af : christina Indsendt : |
|
|
Skræl og skær kartofler i tern og giv dem et opkog.
Hak løget fint og svits det i en stor gryde eller en stegegryde. Brun kødet med løget. Tilsæt de kogte kartofler og rør det hele godt rundt. Tilsæt fløden og lad den koge sig en smule tyk og derefter tilsæt mælk så retten for samme konsistens som en tyk suppe. Smag til med salt og peber. Serveres med det samme. Tips: Denne ret ret er super og lave hvis man har hvidkål liggende fra man fik stuvet hvidkål dagen inden :) God fornøjelse |
|
Opskriften er vist 4275 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne