Rødbedesuppe 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : lillejuleaften Indsendt : Red : |
|
|
I en stor gryde, varm olie over medium varme.
Sautér løg, 5 minutter.
Tilsæt hvidløg og ingefær, rør, 5 minutter.
Tilføj rødbede og 2 dl bouillon, bring i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre, indtil rødbederne er møre, 20 minutter.
Purér suppen og tilføj det resterende bouillon. Rør mælk i. Smag til med salt og peber. Pynt med persille. |
|
Opskriften er vist 6372 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne