Kødboller til pastaret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
smuldr brødet i mælken og lad det trække i 10 min.
steg løg, hvidløg gyldne. pres mælken fra brødet bland i en skål oksefars med brødkrummer, løg, æg og parmesan, persille og krydderier. form bollerne i størrelse med valnød og steg dem. Tips: serveres med tomatsauce |
|
Opskriften er vist 3390 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne