Kødboller til pastaret

Kødboller til pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skivetørt hvidt brød
2 spsk.mælk
1 fedhvidløg (fint hk.)
 olie
350 g.magert oksefars
1 æg
2 spsk.friskrevet Parmesanost
4 spsk.bredbladet persille
 salt
 peber
 lidthvedemel
 
Opskrift:
smuldr brødet i mælken og lad det trække i 10 min.
steg løg, hvidløg gyldne. pres mælken fra brødet bland i en skål oksefars med brødkrummer, løg, æg og parmesan, persille og krydderier. form bollerne i størrelse med valnød og steg dem.

Tips:

serveres med tomatsauce





karakterer:
Opskriften er vist 3390 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu