Penne a la gorgonzola med kalvefilet

Penne a la gorgonzola med kalvefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mikaodin

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.gorgonzola, gerne cremet
1 l.madlavningsfløde
5 dl.piskefløde
1 bdt.persille
500 g.pasta penne
 
 Kalvefilet
 
Opskrift:
Fløden hældes i en tykbundet gryde, og bringes i kog. Gorgonzolaen puttes i stykker ned i sovsen, husk at røre konstant da fløde hurtigt brænder på. Når sovsen har den rette konsistens skrues der ned og persillen kommes i.

Pastaen koges og når de er færdige hældes vandet fra og pastaen vendes ned i gorgonzolasovsen. Smages til med salt og peber.

Kalvefileten skæres i strimler og steges ved høj varme 5-7 min. Fedtstof hældes evt. Over i sovsen.

Tips:

Pynt med et par salatblade, appelsinskiver og en persillestilk Da det er en italiensk ret, passer hvidløgsbrød, med tomat og ost, godt til.





karakterer:
Opskriften er vist 8436 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-07 16:03:45
De mængder fløde er da helt ude i hampen. Mon ikke 1/4 eler højest 1/2 l fløde kan klare det. Bruger 0.2l til 3 personer

  -   2013-08-31 13:53:34
kan det nu passe.... 1 liter madlavningsfløde?