Mørbradspid med tomatris

Mørbradspid med tomatris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
150 g.champignoner
1 bundtforårsløg
1 spsk.soya
1 spsk.olie
 
 Tomatris:
2 dl.langkornede ris
5 tomater
1 storløg
1 fedhakket hvidløg
2 spsk.olie
1 dl.smuttede mandler
 salt
 peber
 
Opskrift:
Mørbradspid:
Skær kødet i passende stykker, og sæt det skiftevis med champignoner og forårsløg på grillspid. Pensl med olie og soyasauce, helst i god tid før de lægges på den varme grill. Vendes jævnligt under stegningen, som er på ca. 15 minutter.

Tomatris:
Kog risene på løse ris (følg brugsanvisningen på pakken). Hak det pillede løg og svits det i olien på panden sammen med hvidløg. Skær tomaterne i både og kom dem på. Tilsæt mandler og kogte ris, lad det varme igennem og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10924 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-27 16:22:25
den tomatris er også god til en sammen kogt ret og til kottelleter