Mørbradspid med tomatris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Mørbradspid:
Skær kødet i passende stykker, og sæt det skiftevis med champignoner og forårsløg på grillspid. Pensl med olie og soyasauce, helst i god tid før de lægges på den varme grill. Vendes jævnligt under stegningen, som er på ca. 15 minutter. Tomatris: Kog risene på løse ris (følg brugsanvisningen på pakken). Hak det pillede løg og svits det i olien på panden sammen med hvidløg. Skær tomaterne i både og kom dem på. Tilsæt mandler og kogte ris, lad det varme igennem og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10924 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2007-02-27 16:22:25 den tomatris er også god til en sammen kogt ret og til kottelleter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne