Gratineret pasta 02

Gratineret pasta 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Jørgen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olivenolie (lidt til bruning af bacon)
250 g.bacontern
5 dl.piskefløde
600 g.kogt pasta (penne er gode)
 (600 g. kogt pasta svarer til 300 g. tør pasta)
5 dl.Gruyere ost
2.5 dl.Cheddarost
2 spsk.sennep
2 spsk.paprika (gerne røget paprika)
2 fedknust hvidløg
1 dl.Parmesan ost
1 dl.rasp
 Salt
 peber
 evt.revet sort trøffel hvis det skal være ekstra godt. Evt. trøffelolie.
 
Opskrift:
Bacontern steges sprøde i olien på en pande.
Bacontern med olie og fedt hældes i en stor skål.

Pasta koges i overensstemmelse med beskrivelse på indpakning. Hæld i samme skål som bacontern.

Piskefløden opvarmes til kogepunkt (må ikke koge over). Lad simre og kog ind i 5 min.
Piskefløden tilsættes gruyere og cheddar.
Sennep og paprika røres sammen og hældes i piskefløden med ost sammen med knust hvidløg.
Smag til med salt og peber.

Flødeblandingen hældes over pasta og blandes godt. Hæld nu indholdet i et ovnfast fad.
Drys med revet parmesan og derefter rasp.

Det ovnfaste fad sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min. Varmluft.
Sæt til sidst grill på, så der kommer en pæn brun overflade.
Til sidt drysses med reven sort trøffel hvis det skal være noget særligt. Lidt trøffelolie er en god erstatning.
Servér med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 9779 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu