Gratineret pasta 02
Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Jørgen Indsendt : Red : |
|
|
Bacontern steges sprøde i olien på en pande.
Bacontern med olie og fedt hældes i en stor skål. Pasta koges i overensstemmelse med beskrivelse på indpakning. Hæld i samme skål som bacontern. Piskefløden opvarmes til kogepunkt (må ikke koge over). Lad simre og kog ind i 5 min. Piskefløden tilsættes gruyere og cheddar. Sennep og paprika røres sammen og hældes i piskefløden med ost sammen med knust hvidløg. Smag til med salt og peber. Flødeblandingen hældes over pasta og blandes godt. Hæld nu indholdet i et ovnfast fad. Drys med revet parmesan og derefter rasp. Det ovnfaste fad sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min. Varmluft. Sæt til sidst grill på, så der kommer en pæn brun overflade. Til sidt drysses med reven sort trøffel hvis det skal være noget særligt. Lidt trøffelolie er en god erstatning. Servér med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 9780 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne