Cakepops med appelsin
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Pisk æg og sukker skummende. Rør appelsinskal i massen. Tilsæt smeltet smør og vaniljesukker. Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen. Tilsæt mælk. Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag kagen på nederste rille på 160 grader almindelig ovn i 50-55 minutter. OBS: Kagen må IKKE få en hård skorpe, så læg evt. et stykke sølvpapir hen over, efter kagen har bagt i 30 minutter. Sæt den færdige kage til at køle helt af. SMØRCREME: Pisk smør, mælk, flomelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet masse. Smuldr den afkølede kage ned i smørcremen. Saml blandingen med hænderne til konsistensen som en romkugledej. Tril kugler på 3-4 cm og placer dem på en tallerken. OVERTRÆK OG PYNT: Smelt lidt af chokoladen, dyp spidsen af træspydene i og stik en i hver kugle. (Den smeltede chokolade kommer til at fungere som lim.) Sæt dem i køleskabet i 30 minutter. Smelt resten af chokoladen. Vend kuglerne i chokoladen og drys krymmel på toppen, før chokoladen størkner. Hæld sukker i kopper eller små skåle og placer træspydene i dem med kuglerne op ad. (Sukkeret sørger for, de ikke vælter.) |
|
Opskriften er vist 4448 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne