Chokolademousse med makroner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker i en skål.
Pisk fløden stiv i en anden skål.
Smelt chokoladen over vandmad eller i en chokoladesmelter og bland den i æggemassen. Tilsæt fløden og vend forsigtigt rundt. Knus makronerne og vend dem rundt i moussen. Stil moussen i køleskabet natten over, så makronerne rigtig kan suge moussen til sig og blive bløde. |
|
Opskriften er vist 7042 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne