Løvekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver.
giv dem et opkog 1 tsk salt. Hæld den i en sigte. Pil løgene, og skrær dem i skiver. Margarine varmes på en pande og løg skiverne steges til de er gyldene og klare. De steget løg lægges i et ovnfast fad. Kom lidt mere margarine på panden og hæld de afdryppede kartoffelskiver på panden. Drys med paprika og karry samt salt og peber. Vend rundt i kartoffelskriverne på panden og lad dem stege lidt. hæld halvdelen af kartoflerne over løgende og fordel løgene mellem kartoflerne hæld resten af kartoffelskriverne henover. Dæk fadet med stanniol og sæt det i oven ved alm ovn 200 grader i ca 1 time. Tag staniolen af de sidste 10 min. |
|
Opskriften er vist 3160 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne