Mørbradgryde med champignon og ærter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 65412 gange,
og udskrevet 1660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-08-31 21:21:44 Flåning af tomater. Du skær det hårde hvor stilken har sidet ud, og så putter du dem i spildkogende vand i 20-30 sekunder, vandet hældes fra og de skyldes med koldt vand. Per - 2008-08-31 21:20:32 Jeg skar også champignonerne i kvarte, forårsløgene manglede der at stå hvad der skulle gøres ved, og hvornår de skulle i, jeg skar dem i 1 cm stykker på skrå, og tilsatte sammen med de kvarte løg. Den sidste halvdel af bouillonen rystede jeg med 1 spsk. mel for at jævne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne