Tiramisu 06
Fryseegnet : Nej Indsendt af : JAJ Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og flormelis/sukker cremet i en skål.
Mascarpone og 43 mandellikør tilsættes og røres grundigt i. Smag cremen til. Din creme kan godt blive en smule tynd på det her tidspunkt, den skal nok stivne igen når den kommer på køl, og kagerne suger saft ud af ostecremen. Hæld noget kaffe op i et lille separat fladt fad som du kan dyppe ladyfingrene i. Ladyfingrene dyppes i kaffen. De skal dyppes med bunden nedad, Men dyp dem hurtig, og ca. kun halvt op af dem. Ellers bliver kaffesmagen alt for fremtrædende og kagen bliver moset. Læg nu skiftevis mascarponecreme, de blødgjorte ladyfingers og et drys siet kakao i lag i en form. Det er som en lagkage hvor ladyfingers er bundene, og mascarponecremen er fyldet. Start og slut af med et lag mascarponecreme. Tiramisuen stilles koldt i mindst 4 timer inden brug. Tips: Bliver bedst efter natten. kan holde sig i 2-3 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 3947 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne