Banana Cream Pie
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : nej Indsendt af : JAJ Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser til tærtebunden æltes sammen i en skål og sættes i køleskabet i en time.
Smør en tærteform. Rul tærtedejen ud og læg den i formen. Husk at prikke bunden med en gaffel. Bag ved 200 °C i ca. 15 min eller indtil bunden er gylden. I en gryde blandes mel, sukker og salt. Tilføj mælk lidt efter lidt mens der røres. Sørg for at der ikke er klumper i. Opvarm langsomt under konstant omrøring indtil det hele koger. Lad det koge i 2 minutter og tag gryden af varmen. Bland en smule af den varme creme i æggeblommerne, rør rundt og hæld derefter æggeblommerne i den varme creme. Pisk cremen kraftigt i 2 minutter. Tilsæt smør og vanille og pisk cremen yderligere. Læg bananskiverne i den bagte tærtebund Hæld vanillecremen over. Bag i 30-35 minutter ved 175 °C. Lad tærten køle af. Pisk 1/2 L fløde til flødeskum med 2 spsk. kakao og 1 tsk. vaniliesukker. Flødeskummen serveres som tilbehør til banana cream pie. Tips: Alternativt kan der bruges færdiglavet tærtedej fra købmanden. |
|
Opskriften er vist 40894 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2015-01-31 09:51:48 Hvor lang tid tager det at lave den? hornbek - 2014-02-02 11:42:36 den bliver brugt til superbowl i aften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne