Melonmarmalade
Hovedingrediens : Frugt - Melon Fryseegnet : Nej Indsendt af : JAJ Indsendt : |
|
|
Skyl glassene i atamon.
Rens og blend honningmelonen. Det blendede indhold puttes i gryde og der tilsættes 1 kg. syltesukker med pektin. Blandingen bringes i kog i ca. 8 min, afskummes hvorefter det hældes på glas. Tilsæt evt. 2 kapselfulde atamon for holdbarhed. Glassene lukkes når marmaladen er kold Tips: Opbevares bedst tørt og mørkt |
|
Opskriften er vist 3685 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne