Mørbrad i tomatflødesovs med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kim Andersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg baconet sprødt imens mørbraden afpudses.
Skær mørbraden i 2-3 cm tykke stykker, og bank dem flade. Krydr stykkerne med salt og peber og vend dem i mel. Steg stykkerne ved høj varme, i bacon fedtet, og læg dem i et ovnfast fad. Kom fløden, dåse tomaterne og hvidløget i en blender/stavblender, og blend det sammen. Smag til med salt og peber. Hæld det derefter over mørbrad stykkerne, og tilsæt det stegte bacon. Kom fadet i en opvarmet alm. ovn ved 200 C, i ca. 30 min. Tips: Serveres med ris og grønt, evt. flutes. |
|
Opskriften er vist 56856 gange,
og udskrevet 884 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2019-03-12 18:34:34 Okay ret hvis det skal gå stærkt. Men den skal helt klart have tilført syre. Jeg brugte citruseddike Ulla - 2017-09-01 18:04:40 Hvordan undgår du, at fløden bliver til piskefløde, når du blender den? Jeg har prøvet at blende fløde i få sekunder, og det var helt stift bagefter? Sonja - 2015-10-09 16:35:42 Prøv med koncentreret tomatpure i stedet for dåse tomater og prøv også med stegte champignon oven på 😀 Per - 2013-08-31 16:44:26 Det er næsten syndt at lægge det sprøde bacon ned i saucen, det kan sagtens gemmes og læggges ved serveringen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne