Chiliketchup
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Nej Indsendt af : JAJ Indsendt : Red : |
|
|
Hak chili, hvidløg og peberfrugt i små stykker.
Kog dem i gryde med vand så det lige dækker blandingen. Når blandingen er mør tilsættes eddike og sukker. (Kan give en stærk lugt). Giv det hele et opkog. Tilsæt derefter ketchup og tomatpuré og varm videre under svag varme indtil blandingen har en god konsistens. Tilsæt 2 kapselfulde med atamon når blandingen er kølet en smule. Blend derefter blandingen med blender indtil massen er pureret. Tilsæt evt. salt og ekstra krydderi efter smag. Tag sylteglas og skyld det med en blanding af varmt vand og atamon. Fyld Ketchup på glasset og lad det være åbent indtil ketchuppen er afkølet. Derefter kan den opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Svigermor - 2015-08-29 12:27:44 Hej Jacob. Dejlig ketchup du har sammensat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne