Chiliketchup

Chiliketchup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : JAJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-10 friske chili, styrke 3-6
2 små hvidløg
1 rød peberfrugt
4 spsk.eddike
 Atamon
8 spsk.sukker
500 g.ketchup
3 små dåser tomatpuré
 
Opskrift:
Hak chili, hvidløg og peberfrugt i små stykker.
Kog dem i gryde med vand så det lige dækker blandingen. Når blandingen er mør tilsættes eddike og sukker. (Kan give en stærk lugt).
Giv det hele et opkog.

Tilsæt derefter ketchup og tomatpuré og varm videre under svag varme indtil blandingen har en god konsistens.

Tilsæt 2 kapselfulde med atamon når blandingen er kølet en smule.

Blend derefter blandingen med blender indtil massen er pureret.
Tilsæt evt. salt og ekstra krydderi efter smag.

Tag sylteglas og skyld det med en blanding af varmt vand og atamon. Fyld Ketchup på glasset og lad det være åbent indtil ketchuppen er afkølet. Derefter kan den opbevares i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-29 12:27:44
Hej Jacob. Dejlig ketchup du har sammensat.