Selleri-peberpostej
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Fryseegnet : Ja Indsendt af : JAJ Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne koges indtil de er møre.
De øvrige ingredienser blendes sammen med grøntsagerne i en blender. Postejform smøres med olivenolie, farsen hældes i og drysses med rasp på toppen. Bages ved 170-180° C i ca. 40-45 minutter. Serveres kold, egner sig fint til pålæg til rugbrød. |
|
Opskriften er vist 4245 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne