Selleri-peberpostej

Selleri-peberpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : JAJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 knoldselleri
3 kartofler, store
1 rød peberfrugt
3 spsk.olivenolie
2 dl.urteafkog
 salt
 peber
 evt.chili
5-6 spsk.hvedemel
5-6 spsk.rasp
2 æg
 
Opskrift:
Grøntsagerne koges indtil de er møre.
De øvrige ingredienser blendes sammen med grøntsagerne i en blender.

Postejform smøres med olivenolie, farsen hældes i og
drysses med rasp på toppen.
Bages ved 170-180° C i ca. 40-45 minutter.
Serveres kold, egner sig fint til
pålæg til rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 4245 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu