Rødbede-Kartoffel-Peberrodssalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Fryseegnet : Nej Indsendt af : JAJ Indsendt : Red : |
|
|
Rødbede, kartofler og peberrod blendes indtil massen er cremet. Derefter tilsættes olivenolie, salt, peber og evt. chili.
Der blendes indtil det hele er blandet. Tilsæt evt. atamon (1-2 kapselfulde) for at øge holdbarheden. Tips: God smørrepålæg til rugbrød. |
|
Opskriften er vist 3580 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne