Mayonnaise - klassisk
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MayaCB Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt, at alle ingredienser har samme temperatur, så ikke mayonnaisen skiler.
Pisk æggeblomme, sennep, hvidvinseddike/balsamico, citronsaft, salt og peber sammen i en skål - altså alle ingredienser på nær olie. Dette gøres med et piskeris og gøres længe og hurtigt. Nu hældes en dråbe olie i blandingen, og der piskes igen. Hæld igen en dråbe olie i blandingen og pisk. Fortsæt sådan med cirka 1/2 dl af olie. Herefter piskes flere dråber i ad gangen, og til sidst kan teskeer piskes i. Når al olie er pisket i, er mayonnaisen færdig. Ønsker man en federe mayonnaise, kan mere olie piskes i. Tips: Ønsker man en mere speciel mayonnaise kan man piske chili, hvidløg eller urter i den færdige mayonnaise, og derved får man henholdsvis en chilimayonnaise, hvidløgsmayonnaise og urtemayonnaise. |
|
Opskriften er vist 5643 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne